• +381 62 204 122 , +381 65 8057 606
  • akademijabesos@gmail.com
  • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

Škola šminke

Obuke za šminkera

BASIC OBUKA ZA ŠMINKERA

Ovo je osnovna obuka i predvidjena je za osobe koje se nikada nisu bavile šminkom. Pristupa se potpuno od početka upoznajući se sa proizvodima, markama i čemu koji proivod služi. SVaka četkica ima svoju namenu pa je i taj deo jako važan kada se sa tim susretnete prvi put. Nakon uvoda u kompletnu opremu za rad i upoynavanje sa istom kreće praktičan rad. Dovodite modele i na njima uvežbavate osnovne tehnike salonske šminke. Navikavate ruku na različite nove položaje i uvežbavate preciznost u radu.

Obuka traje mesec dan i odvija se intezitetom od dva puta nedeljno. U slučaju kada ste sprečeni da dolazite u predvidjenom tempu obuke možemo prilagoditi vašem slobodnom vremenu i tome prilagoditi plan i program rada. Obuke su većinom grupne posebno osnovne obuke ali se povašem zahtevu mogu raditi i isključivo individualno.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

basic
pro

ŠKOLA ŠMINKE


KURS TRAJE 3 MESECA!

Na ovu obuku se mogu prijaviti osobe koje se već odredjeno vreme bave šminkom i žele da unaprede svoje znanje. Obuka podrazumeva da već poznajete proizvode, sredstva za rad poput četkica, blendera i sl i da vam je i njihova namena i način korišćenja sada već rutina. Tokom obuke učite kako da radite komplikovanje i zahtevnije zadatke u smislu toga kako radite cut cris tehniku ili kako šminkate spušten kapak. Takodje jedna od oblasti koja se prelazi jeste scenska šminka i kako se ona razlikuje od klasične salonske. Upoznajete se sa novim proizvodima i malim tajnama šminkera sa višegodišnjim iskustvom. Nakon ove obuke se već možete usuditi na izazovnije zadatke i smatrati pravim profesionalce. Nakon ove obuke postajete već kandidat za EDUKATORA za osnovni kurs šminkanja. Obuka traje 6h i rasporedjena je u nekoliko dana zavisno od dogovora sa vama jer se radi individualno ili u manjim grupama. Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

NAŠMINKAJ SEBE

Skoro svaka žena se barem malo našminka ujutru kada započne svoj dan. Gledajući različite klipove i slike poželite da to odradite onako baš dobro. Medjutim, onda ne znate ni koje proizvode da kupite, a još manje kojim redom i kako da ih koristite. Tako je nastao ovaj kurs. Učimo kako da negujemo i pripremimo lice. Kako da proizvodima koje imamo u neseseru svom licu damo dodatni sjaj a u kupovini se ne osetite kao alisa u zemlji čuda već ciljano odlazite po proiyvod baš za vase lice, dok konturu prilagodjavate baš vašem obliku. Obuke u individualne ili u manjim grupama i izlazite nasmejane i zadovoljnje, probudili ste devojčicu u sebi koja se ponovo igrala malo jedne od omiljenih igara i na kraju dobile I sertifikat.

Obuka traje jedan dan nekoliko sati, radimo dve varijante svakodnevnu i varijantu za veče. Tako da ponesite svoj neseser, povedite najbolju drugaricu i zajedno da naučimo kako da svom licu kažete da ga volite na nov način.

sebe
master

MASTER OBUKE

Master obuke se rade po zahtevu pa time temu obuke birate vi, a kod grupnih obuka one se organizuju povremeno i organizuju se sa ciljem upoznavanja neke nove tehnike rada ili korišćenja proizvoda.

Većinom traju jedan dan nekoliko sati. Sve je individualno zavisno od konkretene teme koja se obradjuje na masteru.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!