Sniženo!

Puder obrve obuka – 7 dana

30.000,00 rsd

Trajna šminka obrva se može raditi tehnikom mikropigmentacije poznatom kao PUDER OBRVE.

Ova tehnika se izvodi mašinicom koja ima odredjenu vrstu iglice i podseca na prvi pogled na metodu tetoviranja. Za razliku od tetoviranja ova metoda i ako se naziva trajnom šminkom ipak ne spada u bukvalno trajni rad.

Trajna šminka obrva se može raditi tehnikom mikropigmentacije poznatom kao PUDER OBRVE.

Ova tehnika se izvodi mašinicom koja ima odredjenu vrstu iglice i podseca na prvi pogled na metodu tetoviranja. Za razliku od tetoviranja ova metoda i ako se naziva trajnom šminkom ipak ne spada u bukvalno trajni rad. To naglašavamo zbog vašeg straha da se usudite da radite prvi put nekome nešto šta je kompletno trajno. Na kursu vam bliže objašnjavamo sve to za sada je najvažnije da znate da se greške mogu ispraviti i da nisu trajne. Načine i metode rada učimo zajedno, a već posle prvog rada ta vaša zabrinutost nestaje.

Obuka traje dva dana oko 5 sati jer se vreme prilagodjava individualno polazniku. Prvi deo obuke vežbate na papiru i veštačkoj koži, a u drugom delu na modelu kojeg dovodite sa vama na obuku. Tokom obuke ulazite polako i u tu sferu poslovanja, pristupa klijentu i pripreme za rad. Svako od vas je jedinstven i ima svoje prepreke, ali i talente tako da svako dobija drugačiji pristup ali je svuda cilj isti. Izlazite spremne za novu oblast poslovanja prvenstveno a pritom ste naučili tehniku koja ostaje samo da se usavršava.

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puder obrve obuka – 7 dana“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *