• +381 62 204 122 , +381 65 8057 606
 • akademijabesos@gmail.com
 • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

Trajna šminka - PMU

Predstavlja trajno iscrtavanje obrva, usana i ajlajnera. Različite regije lica podrazumevaju različite tehnike rada. Ono što jedintveno nalazite na našoj akademiji jeste kurs kompletene trajne šminke koji podrazumeva rad na svim regijama lica i sve tehnike. Takodje i da možete birati i samo jednu regiju i metodu kao i da pravimo kombinaciju kurseva prema vašoj potrebi. Obuke se rade u manjim grupama do 4 polaznice ili individualno. Najčešće je po 2 osobe u grupi. Svakome se pristupa individualno i u slučaju pune grupe od 4 na obuci je prisutan i master koji asistira edukatoru.

PMU BUSINESS WOMEN

Sistem uspeha prenosimo na Vas, kroz znanje kompletne trajne šminke i osnivanje i vođenje malog biznis salona.
7 sertifikata i znanje mnogo vrednije od cene samog kursa.
Otvori salon sa kompletnom uslugom trajne šminke, i kroz uspešan razvoj svog biznisa dolaziš do mogućnosti da postaneš i internacionalni edukator.

TOKOM OBUKE NAUČIĆEŠ tehnike:

 • Puder obrve
 • Japansko iscrtavanje obrva
 • Trajna šminka usana
 • Tehnika uklanjanja trajne šminke
 • Dust tehnika
 • Combo tehnika
 • BUSSINES WOMEN basic kurs
  (Obuka kako otvoriti salon, kako da napraviš Instagram profil i vodiš ga uspešno)

COMBO TEHNIKA

Naša preporuka za Vas
Predstavlja kombinaciju Puder obrva i Japanskog iscrtavanja obrva i razlog zašto je najbolja tehnika jeste prvenstveno jer je vaš rad na svakom klijentu jedinistven tako da time i cena usluga može biti viša. Ne postoji klijent kome ne možete pristupite jer imate rešenje za svaki slučaj stanja obrva. Na odredjenom delu obrve docrtavate dlačice dok kod nekog dela radite pigmentaciju.

Nakon ove obuke dobijate 3 INTERNACIONALNA SERTIFIKATA Obuka traje dva dana oko 5 sati jer se vreme prilagodjava individualno polazniku. Prvi deo obuke vežbate na papiru i veštačkoj koži, a u drugom delu na modelu kojeg dovodite sa vama na obuku.Tokom obuke ulazite polako i u tu sferu poslovanja, pristupa klijentu i pripreme za rad. Svako od vas je jedinstven i ima svoje prepreke ali i talente tako da svako dobija drugačiji pristup ali je svuda cilj isti. Izlazite spremne za novu oblast poslovanja prvenstveno, a pritom ste naučili tehniku koja ostaje samo da se usavršava.

PUDER OBRVE

Trajna šminka obrva se može raditi tehnikom mikropigmentacije poznatom kao PUDER OBRVE.

Ova tehnika se izvodi mašinicom koja ima odredjenu vrstu iglice i podseca na prvi pogled na metodu tetoviranja. Za razliku od tetoviranja ova metoda i ako se naziva trajnom šminkom ipak ne spada u bukvalno trajni rad. To naglašavamo zbog vašeg straha da se usudite da radite prvi put nekome nešto šta je kompletno trajno. Na kursu vam bliže objašnjavamo sve to za sada je najvažnije da znate da se greške mogu ispraviti i da nisu trajne. Načine i metode rada učimo zajedno, a već posle prvog rada ta vaša zabrinutost nestaje.

Obuka traje dva dana oko 5 sati jer se vreme prilagodjava individualno polazniku. Prvi deo obuke vežbate na papiru i veštačkoj koži, a u drugom delu na modelu kojeg dovodite sa vama na obuku. Tokom obuke ulazite polako i u tu sferu poslovanja, pristupa klijentu i pripreme za rad. Svako od vas je jedinstven i ima svoje prepreke, ali i talente tako da svako dobija drugačiji pristup ali je svuda cilj isti. Izlazite spremne za novu oblast poslovanja prvenstveno a pritom ste naučili tehniku koja ostaje samo da se usavršava.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

TRAJNA ŠMINKA USANA

Diamond lips je najpopularnija tehnika trajnog iscrtavanja usana i podrazumeva efekat trajne olovke za usne. Usne postaju punije i dobijaji senzualnij izgled. Ova metoda se često primenjuje nakon povecanja usana nekim od metoda punjenja usana. Takodje se često primenjuje i kod klijenta koji imaju neravnomernu boju ili neki siv ton usana. Boja se bira u odnosu na želju klijenta. Sama procedura izvodi se istom aparaturom kojom se rade i puder obrve. Obuka traje dva dana oko 5 sati jer se vreme prilagodjava individualno polazniku. Prvi deo obuke vežbate na papiru i veštačkoj koži, a u drugom delu na modelu kojeg dovodite sa vama na obuku. Tokom obuke ulazite polako i u tu sferu poslovanja, pristupa klijentu i pripreme za rad. Svako od vas je jedinstven i ima svoje prepreke ali i talente tako da svako dobija drugačiji pristup ali je svuda cilj isti. Izlazite spremne za novu oblast poslovanja prvenstveno, a pritom ste naučili tehniku koja ostaje samo da se usavršava.
Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Koristimo ovaj naziv metode iako je pravi naziv MICROBLADING i razlikuje se od puder obrva tj mikropigmentacije. Kod ove metode za rad se koristi holder na kome se nalaze nožići. Povlače se linije umesto pravljenja tačkica kao što je slučaj kod puder obrva. Metoda je koja je bila popularana pre puder obrva. Najbolje se pokazala u kombinaciji sa puder obrvama. Tako i dobijamo čuvenu COMBO tehniku koju vam preporučujemo.

Obuka traje dva dana oko 5 sati jer se vreme prilagodjava individualno polazniku. Prvi deo obuke vežbate na papiru i veštačkoj koži, a u drugom delu na modelu kojeg dovodite sa vama na obuku. Tokom obuke ulazite polako i u tu sferu poslovanja, pristupa klijentu i pripreme za rad. Svako od vas je jedinstven i ima svoje prepreke, ali i talente tako da svako dobija drugačiji pristup ali je svuda cilj isti. Izlazite spremne za novu oblast poslovanja prvenstveno, a pritom ste naučili tehniku koja ostaje samo da se usavršava.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

TRAJNI AJLAJNER

Izvodi se na kapku oka kao i klasicni ajlajner samo što ne mora biti potpun ka kod klasičnog šminkanja, a može ako klijent želi. Tokom obuke stavljamo akcenat na onaj najdiskretniji koji pojačava efekat trepavica koji se radu iz same trepavice. Potrebno je da imate iskustva u radu tehnike mikropigmentacije za rad ove tehnike. Radi se istom aparaturom kao i puder obrve ali iziskuje malo drugačiji rad zbog regije kapka koja je osetljivija od regije gde su obrve.

Obuka traje jedan dan oko 5 sati jer se vreme prilagodjava individualno polazniku. Prvi deo obuke vežbate na papiru i veštačkoj koži, a u drugom delu na modelu kojeg dovodite sa vama na obuku. Tokom obuke ulazite polako i u tu sferu poslovanja, pristupa klijentu i pripreme za rad. Svako od vas je jedinstven i ima svoje prepreke ali i talente tako da svako dobija drugačiji pristup ali je svuda cilj isti. Izlazite spremne za novu oblast poslovanja prvenstveno, a pritom ste naučili tehniku koja ostaje samo da se usavršava.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

REMOVER TEHNIKA

Tehnika uklanjanja trajne šminke sa obrva. Radi se kompletno istom aparaturom kao svaka od tehnika mikropigmentacije i odredjenim pigmentom uz nekoliko jednostavnih tretmana možete kompletno ukloniti trajnu šminku.

Ovom obukom proširujete asortiman svojih usluga, ali i mogućnost korekcije loših radova.

Obuka traje svega nekoliko sati i veoma je lako savladiva za one koji se već bave nekom od tehnika trajne šminke.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!