• +381 62 204 122 , +381 65 8057 606
  • akademijabesos@gmail.com
  • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

Obuka za frizera

Ako ste zainteresovani za ulazak u svet frizerskog zanata ili želite da unapredite svoje veštine, mi smo tu da vam pomognemo.

Naša obuka za frizera obuhvata nekoliko kurseva koji vam pružaju sveobuhvatno znanje i veštine potrebne za uspeh u ovom polju.

OBUKA ZA FRIZERA

Tokom cele obuke ste u salonu i teoriju učite uz praktični rad. Počinjete od pranja kose i pripreme za rad. Tokom obuke uvežbavate različite stilove šišanje i feniranja. Upoznajete se sa tipovima dlake i kože glave. Učite sve o kolorizaciji kose. Sve što učite odmah i praktično vežbate.

Nakon 3 meseca se računa da ste dovoljno osposobljeni za rad i nakon toga možete nastaviti obavljanju prakse u salonu u cilju sticanja veće prakse ili samo doći na polaganje završnog testa.

KOLORISTA

Naš kurs za koloristu je idealan za one koji žele da postanu stručnjaci u bojenju kose. Kroz ovaj kurs, naučićete sve važne tehnike i savremene trendove u bojenju kose.

 

Sa fokusom na odabir boja, nijansi i tehnika nanošenja, stičete veštinu da kreirate različite efekte i transformišete izgled kose. Iskusni instruktori će vas voditi kroz teorijsku obuku i praktične vežbe, omogućavajući vam da steknete sigurnost i samopouzdanje u ovom polju. Uzmite svoju strast prema bojenju kose na sledeći nivo i pridružite nam se na našem kursu za koloristu.

OBUKA ZA KIKICE

Naš kurs o pletenju kikica je namenjen svima koji žele da se usresrede na veštine izrade i održavanja kikica. Kroz ovaj kurs, naučićete različite tehnike pletenja kikica, od osnovnih do složenijih stilova.

 

Sa fokusom na preciznost i kreativnost, sticaćete veštinu da pružite različite frizure sa kikicama i zadovoljite individualne potrebe klijenata. Iskusni instruktori će vas voditi kroz korake pletenja, održavanja i dekorisanja kikica, pružajući vam praktično iskustvo koje će vam pomoći da postanete stručnjak u ovoj oblasti.

 

Uzdignite svoju ljubav prema kikicama na sledeći nivo i prijavite se za naš kurs o pletenju kikica.

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!