• +381 62/204-122
 • akademijabesos@gmail.com
 • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

OBUKA ZA MASAŽU

MASAŽE

Obuke masaža podrazumevaju teoriju koja konstatno prati praktičnu vežbu na živim modelima. U ponudi imamo masaže koje se izvode ručno kao i one koje se izvode drvenim elementima. Pored same tehnike masaže uvodimo vas i u svet poslovanja i načina odnosa sa klijentom, pripreme ambijenta. Ističemo važnost čiste i uredne prostorije kao i profesionalni pristup radu.

WELLNESS BUSINESS OBUKA

Sistem uspeha prenosimo na Vas, kroz znanje svih vrsta masaža i SPA tretmana kao i osnivanje i vođenje malog biznis wellness centra.
10 sertifikata i znanje mnogo vrednije od cene samog kursa.
Otvori wellness centar sa uslugom masaža i spa tretmana, kroz uspešan razvoj svog biznisa dolaziš do mogućnosti da postaneš i internacionalni edukator.

TOKOM OBUKE NAUČIĆEŠ tehnike:

 • Relax masaža
 • Sportska masaža
 • Švedska masaža
 • Maderoterapija tela
 • Maderoterapija lica
 • Brazilska maderoterapija
 • Suva hidžama
 • Depilacija
 • Estetski pedikir
 • BUSSINES WOMEN basic kurs
  (Obuka kako otvoriti wllness centar, kako da napraviš Instagram profil i vodiš ga uspešno)

wellness
Relaks-masaza-kurs.-Relax-masaza-kurs.-Kursevi-relaks-masaze.-Kursevi-relax-masaze.-Masaza-kursevi-i-obuke.-Masaza-kursevi-i-obuke.

RELAX MASAŽA

Masaža koja se izvodi ručno uz korišćenje ulja. Tokom obuke učite kompletniu masažu celog tela izuzev lica. Saznajete dosta toga o koži, mišićima i različitim stanjima sa kojim vam mogu doći klijenti. Ova obuka spada u obuke sa manje ulaganja jer osim ulja, peškira I kreveta ne zahteva neku specijalnu opremu. Obuka podrazumeva 10 sati obuke najčešće rasporedimo u mesec dana dva puta nedeljno, medjutim u slučajevima kada nemate toliko vremena možemo u par dana rasporediti kao višesatnu obuku sa pauzama.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

 

 

SPORTSKA MASAŽA

Masaža koja se izvodi ručno uz korišćenje ulja. Tokom obuke učite kompletnu masažu celog tela .Saznajete dosta toga o koži, mišićima i različitim stanjima sa kojim vam mogu doći klijenti. Većinom su klijenti sportisti jer je i masaža intenzivnija u odnosu na relax masažu. Ova obuka spada u obuke sa manje ulaganja jer osim ulja, peškira i kreveta ne zahteva neku specijalnu opremu. Obuka podrazumeva 5 sati obuke najčešće rasporedimo dva puta nedeljno, međutim u slučajevima kada nemate toliko vremena možemo rasporediti kao jednodnevnu višesatnu obuku sa pauzama ukoliko već radite relax masažu.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKATSportska-masaza.-Sportska-masaza.-Kurs-Obuka-Akademija-besos
Svedska-masaza,-Svedska-masaza-obuka-kurs.-Obuke-kursevi-za-masazu-masazu

ŠVEDSKA MASAŽA

Švedska masaža je isto što i terapeutska masaža. Koristi se često uz kombinaciju uz relax masažu. se izvodi ručno uz korišćenje ulja. Tokom obuke učite kompletniu masažu celog tela .Saznajete dosta toga o koži, mišićima i različitim stanjima sa kojim vam mogu doći klijenti. Većinom su klijenti sportisti jer je i masaža intenzivnija u odnosu na relax masažu. Ova obuka spada u obuke sa manje ulaganja jer osim ulja, peškira i kreveta ne zahteva neku specijalnu opremu. Obuka podrazumeva 8 sati obuke najčešće rasporedimo u mesec dana dva puta nedeljno, medjutim u slučajevima kada nemate toliko vremena možemo u par dana rasporediti kao višesatnu obuku sa pauzama.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

MASAŽA LICA

Masaža koja se izvodi ručno uz korišćenje ulja,različitih preparate i seruma. Spada u deo obuke tretmana lica i maderoterapije lica Tokom obuke učite kompletnu masažu celog lica. 

Ova obuka spada u obuke sa manje ulaganja . 

Obuka traje jedan dan nekoliko sati. 

Većinom je klijenti biraju uz mix obuka.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

 

Masaza-lica.-Masaza-lica-obuka-kurs
Anticelulut-masaza-obuka-kurs-anticelulit-masaza-obuka-kurs

ANICELULIT MASAŽA

Masaža koja se izvodi ručno uz korišćenje ulja i različitih pakovanja. Masaža se radi na nogama i stomaku. Spada u deo obuke maderoterapije tela, ali se može raditi i samostalno bez maderoterapije. Obuka traje jedan dan nekoliko sati. Uz ovu obuku na poklon dobijate i obuku za VAKUM. Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

SUVA HIDZAMA

Suva hidzama predstavlja više tretman nego klasičnu masažu. Izvodi se uz pomoć specijalnih vakum šolja. Odredjenim načinom se rasporedjuju po telu na bolnim mestima. Blagotvorno deluju i pomažu pri uklanjanju odredjenih vrsta problema. Kao obuka je često u kombinaciji sa masažama klasičnim jer ne zahteva toliko energije a pritom je tržišna cena skoro pa duplo veća u odnosu na klasičnu ručnu masažu. Obuka traje jedan dan, nekoliko sati. Sve što vam je potrebno za rad je set vakum šolja tj ventuza.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

 

Suva-hidzama-,-suva-hidzama-,-suva-hidzama-obuka-,-suva-hidzama-obuka-,-suva-hidzama-kurs

MADEROTERAPIJA TELA

Tokom obuke učite kompletnu masažu nogu, stomaka i ruku. Za rad koristite specijalni set oklagije pravljenih za tu namenu. Uz pomoć pravilnog rada postižete smanjenje obima kod žena, preoblikovanje tela kao i uklanjanje celulita. Osim oklagija u vaše početno ulaganje spadaju ulje i sto za masažu. Na poklon uz ovu obuku dobijate obuku limfne drenaže kao i obuku za VAKUUM.

Obuka traje 2 dana nekoliko sati. Broj sati je prilagodjen vama jer je brzina savladavanja pokrete i načina rada individualna kod svakog učenika. U koliko se desi da dolazite iz drugog grada obuku možemo održati u jednom danu ali je satnica duža i imate pauzu za ručak izmedju. Nakon završene obuke imate podršku edukatora u vidu savetovanja za kupovine ili rešavanja konkretne situacije sa kojom se susretenete.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

Maderoterapija-tela-obuka-kurs
Brazilska-masaza.-Brazilska-masaza.-Brazilska-masaza-kurs-obuka

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Metoda brazilske maderoterapije se razlikuje od klasične po drvenim elementima kojima se izvodi tretman kao i način tretmana. Ima sličnosti ali je efekat drugačiji i najbolje rezuletet postižete kada poznajete obe tehnike. Ova tehnika izvodi se se samo zvonima specijalno napravljenim za tu namenu. . Na poklon uz ovu obuku dobijate obuku limfne drenaže kao i obuku za VAKUUM.

Obuka traje 2 dana nekoliko sati. Broj sati je prilagodjen vama jer je brzina savladavanja pokrete i načina rada individualna kod svakog učenika. U koliko se desi da dolazite iz drugog grada obuku možemo održati u jednom danu ali je satnica duža i imate pauzu za ručak izmedju. Nakon završene obuke imate podršku edukatora u vidu savetovanja za kupovine ili rešavanja konkretne situacije sa kojom se susretenete.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

MADEROTERAPIJA LICA

Maderoterapija lica je tretman lica drvenim elementima tj. malim oklagijama posebno dizajniranim za regiju lica. Pokazala se dobro u rešavanju različitim problemima, poput uklanjanja znakova starenja, podizanja tonusa lica. Odredjenim pokretima i stimulacijom mišića lica postižete inzvaredan efekat. U koliko se već bavite maderoterapijom tela ovo je idelana obuka kao dodatak. Takodje spada u mix obuka (link) koje obuhvataju kompletnu maderoterapiju ze celo telo.

Obuka traje 1 dana nekoliko sati. Broj sati je prilagodjen vama jer je brzina savladavanja pokrete i načina rada individualna kod svakog učenika. Nakon završene obuke imate podršku edukatora u vidu savetovanja za kupovine ili rešavanja konkretne situacije sa kojom se susretenete.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

Madoterapija-lica-obuka-kurs
Masaza-masaza-vulkanskim-kamenjem-obuka-kurs

MASAŽA SA VULKANSKIM KAMENJEM

Masaža vulkanskim kamenjem je jedinstveno iskustvo koje kombinuje umirujući dodir masaže sa toplinom i energijom zagrejanog vulkanskog kamenja. Ova vrsta masaže ima duboko opuštajući efekat na telo i um, pružajući istovremeno terapijske prednosti.

Ovaj kurs je dizajniran kako biste stekli znanja i veštine koje su potrebne za pružanje vrhunske masaže koristeći prirodne vulkanske kamene pečate.

Masaža vulkanskim kamenjem je jedinstvena terapija koja kombinuje blagodeti masaže i toplotne terapije. Tokom ovog kursa, naučićete kako pravilno pripremiti i koristiti vulkanske kamenje kako biste postigli maksimalne rezultate i pružili klijentima opuštajuće iskustvo.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!

X