• +381 62/204-122
  • akademijabesos@gmail.com
  • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

KOZMETIČKE OBUKE

KOZMETIČKE OBUKE

DEPILACIJA

Obuka podrazumeve uklanjanje dlačice hladnim i toplim voskom sa svih delova tela. Praktično pokazujemo na modelu način povlačenja trake kako se ne bi napravili podlivi. Kako pristupate teže pristupačnim delovima tela. Koliko treba zagrevati vosak i pripremiti kožu za rad. Upoznajemo vas sa tipvima voska i gde možete nabaviti isti. Način kako se tretira koža nakon tretmana.

Obuka traje jedan dan, sve vreme se radi na živom modelu. Obuke se održavaju u grupi i individualno.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

depilacija
pedikir

ESTETSKI PEDIKIR

Ova obuka podrazumeva tretman stopala i noktiju na nogama.Tokom obuke ćete naučiti kako da uklanjate zadebljali kožu sa stopala, sredjujete pete, zanoktice,nokte kao i masažu I piling stopala.Naučićete kako da na ugodan način opustite stopala klijenta. Bićete upoznati sa proizvodima koji se koriste tokom rada i gde ih možete nabaviti. 

Obuka traje jedan dan.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

 

HIGIJENSKI TRETMAN LICA

Tokom ove obuke naucicete kako prici klijentu, razumeti ga, razumeti njegove zelje u resavanju njegovog problema ili estetskih nedostataka, absminkovanje i pripremu koze za tretman, odredjivanje tipaa i stanja koze, vrste komedoekspresije, prakticnu primenu, primenu termalne procedure, povrsinsku i duboku dezinfekciju koze, kozmeticku terapiju i produzenu negu koja odgovara Vasem klijentu. Upoznati ga sa indikacijama i kontraindikacijama.

 Obuka traje jedan dan u trajanju od nekoliko sati. Nakon teorijskog dela prelazite na praktičan rad.

Nakon ove obuke dobijate INTERNACIONALNI SERTIFIKAT

higlica

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!