• +381 62 204 122 , +381 65 8057 606
  • akademijabesos@gmail.com
  • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

OBUKA ZA EDUKATORA

Sve veći broj vas nakon završenih kurseva uspešno se probija na tržištu i prolazite mnoge edukacije i na samom terenu se upoznajete sa različitim izazovima, tako da prolazeći taj put postajete profesionalci u svom poslu. Sledeći stepenik koji je iznad toga jeste da ste spremni da sada svoje znanje podelite sa drugima i sutra zajedno slavite uspehe i svojih učenica.
 
Kako je jako važno način na koji se znanje prenosi, Koliko je važno kako pristupate učeniku i na koji način predstavljate ono što predajte na obuci videcete tokom vase obuke. MI nakon ove obuke oda vas pravimo prave edukatore i predavače koji će u jednom trenutku samouveremo smeti da stanu pred masu ljudi i da govore o svojoj veštini znajući pravi način za to.

Obuka za edukatora

Imam sjajnu vest za tebe! Predstavljam ti obuku za edukatore u estetskoj industriji koja će ti pružiti jedinstvenu priliku za karijerni rast, sticanje bogatstva i promenu života.

Naša obuka je dizajnirana za sve one koji žele da unaprede svoje veštine i postanu uspešni predavači u oblasti estetike. Kroz naš program naučićeš sve važne aspekte edukacije, uključujući kako da preneseš svoje znanje na druge i postaneš dobar predavač.

Naši master edukatori će te voditi kroz teorijski i praktični deo obuke, što će ti omogućiti da postaneš efikasniji predavač i prenosiš znanje na svoje klijente. Nakon završetka obuke, dobićeš internacionalni sertifikat o edukatoru koji je priznat u celom svetu.

Ali to nije sve! Kada završiš našu obuku, dobićeš pravo da dodeljuješ sertifikate za svoje obuke koje su takođe odobrene od strane Evropske asocijacije. To ti omogućava da razvijaš svoju karijeru kao edukator u oblasti estetike, ali i da imaš validne sertifikate koje priznaju u celoj Evropi. Takođe, imaš mogućnost da u budućnosti osnuješ sopstvenu akademiju i proširiš svoj uticaj na edukaciju drugih ljudi. Postani deo prestižne Evropske Asocijacije Edukatora i pruži svojoj karijeri neograničene mogućnosti za rast i razvoj.

Prijavi se danas i pripremi se da postaneš deo globalne mreže edukatora u estetskoj industriji. Naša obuka ti dostupna i online, stoga ne oklevaj i prijavi se odmah! Nadam se da si oduševljen/a kao i mi i jedva čekam da te upoznam na našoj obuci! .
Obuka-za-edukatora.-Kurs-za-edukatora.-Sertifikat-za-edukatora.

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!