• +381 62/204-122
  • akademijabesos@gmail.com
  • Dine Mančića 4/1, 11300 Smederevo

OBUKA ZA BIZNIS

BIZNIS OBUKE

PMU BUSSINES WOMEN

Instagram marketing Obuka prilegođena potrebama reklamiranja na instagramu kada radite u službi ženske lepote. Naučićete kako da napravite i vodite biznis profil. Kakve vrste objava je potrebno da pravite i kakve trenutke da slikate i podelite sa svojim pratiocima. Pravilnim načinom rada instagram postaje mesto gde okupljate svoje klijente i zadržavate ih tako što redovno prate vaše radove kao i razvoj i rad. Instagram profil ima sve veći broj ljudi ali uspešno vodjenje poslovnog profila je potpuno drugačije i ako ne deleuje tako na prvi pogled.

Obuka traje dva dana i radi se intenzivno nekoliko sati. Tokom obuke pravimo vaš profil i uredjujemo tako da vežbate na realnom primeru već na samoj obuci.

 

BWPMU
bwoosnovni

BEAUTY & BUSINESS


Osnova preduzetništva i instagram marketinga. Naučićemo te ako da dobijaš novac od država bez povraćaja, otvoriš i vodiš svoj salon. Napravićemo zajedno uspešan i popularan profil koji ćeš posle razvijati. Osiguraćemo tvoju budućnost. Kada radiš za sebe biraš ulaganje u svoje veštine i znanja uspeh je zagarantova, a sa nama imaš sve na jednom mestu Iz naše akademije izlaziš kao samostalna žena spremna da živi život po svojoj meri. Znaš kako da otvoriš salon i vodiš poslovanje. Kristina nesebično deli sa vama svoja iskustva i kako je to biti mlada preduzetnica. Sa kojim preprekama se suočavate na tom putu i kako da sve što vam otežava put pretvorite u gorivo za dalji napredak i putovanje. Cilj nam je da stvorimo od vas uspešne žene koje su spremne da se izbore sa svim izazovima da bi sutra živele baš onako kako želite. Kruna tvog poslovanja jesu tvoje edukacije dalje novim generacijama i usavršavanjima svojih koleginica. Svoj lični pečat u radu koji sada gradiš i stvaraš sutra će biti ono čemu ćeš učiti druge. Gradeći sebe i svoj rad na kraju postaješ EDUKATOR.

Hejjj, zdravo👋
Dobrodošli na Akademiju Besos.

Prijavite se da budete prvi koji će saznati sve o našim novim kursevima i popustima!

X